Dick Scott Webshop

 

Skymningsljus (Häftad)
“Du skyndar mot avgrunden
Har du inte lärt dig flyga faller du
Har du inte lärt dig falla flyger du
Ta av mot nya horisonter
I ett liv utan gränser”Bland annat så står det i den här boken, som innehåller 100 dikter av Dick Scott,
multikonstären från Åsele. Det är lyrik som stundtals traskar in på aforismens marker,
men gränser inom kulturens värld existerar inte för Dick Scott, musiker, sångare och skald.”Det enda att frukta är fruktan
Det enda att hata är hat”

                                                                                                Gryningsljus Dick Scott (Häftad)

Gryningsljus (Häftad)

Här kommer den efterlängtade uppföljaren till Skymningsljus. 100 dikter skrivna av Dick Scott singer-songwriter och skald från Åsele i Västerbotten.
I Gryningsljus vävs tankar, budskap och visioner samman till en strålande enhet av vilken vi alla är en lika viktig del. “välj ljus och kärlek i tanke ord och handling för det är inom oss vi skapar vår värld”, menar Dick som ej ser våra begränsningar utan våra möjligheter. Ett annat citat “byt ut görandets hysteri mot varandets harmoni” sammanfattar Dicks filosofi bra.
Dick är även ReikiMaster och har en egen hemsida med sina dikter och sin musik på www.dickscott.net.

“så länge du inte vet vem du är kommer du att fortsätta söka” så låt denna bok ge dig det ljus som visar vem du verkligen är……..

Med Ljus och Kärlek

namnteckning (1)

Hjärtats väg (Häftad)

“Jag önskar att genom min bok sprida hopp och ljus till en sargad värld och visa att vi alla hör ihop, behöver varandra och bär ljuset inom oss”.

Denna samling av visioner och dikter är den tredje boken av Dick Scott. Han har lyckats fånga och förmedla en vision och en gnista som så väl behövs i vår tid av osäkerhet. Som i denna dikt:

“Såsom källan flödar klarGer oss alla svar Såsom vinden stilla viskarHimmel underbarI vårens friska toner När sommaren slår utBär kärleken sin segerI livet utan slut”

Hjärtats Väg innehåller tänkvärda dikter, en nyskapande Vision om 2012! och hyllningar till vår natur. Som en röd tråd går också vårt okränkbara värde som himlens och jordens barn.Vi är alla strålar av samma ljus, barn av samma Gud.

Stjärnbeströdda Ängar i Evigt Ljus: Dick Scott

stjärnbeströdda ängar

Stjärnbeströdda ängar i evigt ljus är Dick Scotts fjärde lyrikbok. Den förstärker grundtonen av existentialism och längtan efter att ta språnget mot det okända. Hans poesi är visionär och ljus, orden leder tankarna till vikten av att välja kärlek i tanke ord och handling. Det är lyrik som stundtals traskar in på aforismens och naturens marker.

Dick Scotts andra diktsamling Gryningsljus är här inläst av författaren själv som ljudbok. Den stämning och de dikter som här förmedlas kan användas till meditation, inspiration och eftertanke. Rekommenderas för de andliga och positiva budskap som förmedlas. Dicks inläsning förmedlar också en extra känsla till dikterna. Klicka på bilden ovan om du vill köpa ljudboken som nedladdningsbar fil. Den kostar 15 Dollar.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

 Buy >> CD Dreamland: Artist Dick Scott 

dreamland

or click below and listen to Dreamland on Spotify>>

 

Inspiration to live the life you deserve.